Dijon-Pui Cu Cremă De Tarhon

Dijon-Pui Cu Cremă De Tarhon
Dijon-tarhon crema de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.34 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare și piper, muștar dijon, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Încercați Dijon-Pui Cu Cremă De Tarhon, Pui cu sos de cremă Dijon-tarhon, și Dijon și tarhon pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul și încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper și puneți-l în tigaie. Maro pe ambele părți. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și continuați să gătiți 15 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă crema în tigaie, răzuind bucăți maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă în muștar și tarhon. Gatiti si amestecati 5 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți puiul în tigaie pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți puiul cu sosul rămas pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista