Dijon-Crusted Pește

Dijon-Crusted Pește
Dijon-Crusted pește necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 219 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de file de tilapia, maioneză, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Somon Cu Crustă Dijon, Tilapia Cu Crustă De Migdale Dijon, și Tilapia Cu Crustă De Migdale Dijon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați maioneza, 1 lingură de brânză, suc de lămâie, muștar și hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați fileurile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, untul și brânza rămasă; se presară peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se coace la 425 la 13-18 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista