Dijon-Conopidă Prăjită
Conopida prăjită de Dijon este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți conopidă, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Conopidă prăjită cu vinetă Dijon, Conopidă Prăjită Dijon Cu Capere, și Conopidă prăjită întreagă cu sos cremos Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron, bateți muștarul, uleiul și usturoiul; condimentează cu sare și piper. Aruncați conopida; se întinde pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 30 de minute.