Dijon-frecat de porc cu sos de rubarbă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 187 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de căței de usturoi, rozmarin, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc frecat cu condimente cu sos BBQ de sorg, Spice frecat cotlet de porc cu sos de mure, și Medalioane de porc cu sos Dijon.
Instrucțiuni
1
Scorați suprafața cărnii de porc, făcând forme de diamant de 1/4 in. adânc. Într-un castron mic, combinați muștarul, usturoiul, rozmarinul, sarea și piperul; frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Muștar
Usturoi
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Înveliți o tigaie și un raft cu spray de gătit; așezați carnea de porc pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Se coace, neacoperit, la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când un termometru citește 145 de metri pătrați.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
5
Într-o cratiță mică, aduceți ingredientele sosului la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-12 minute sau până când rubarba este fragedă.