Deserturi Cu Bezea De Lămâie

Deserturi Cu Bezea De Lămâie
Deserturile cu bezea de lămâie sunt o garnitură care servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 199 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați untul, coaja de lămâie, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Deserturi Festive Cu Bezea, Deserturi Cu Bezea De Căpșuni, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-o cratiță mică, combinați 2/3 cană de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă în apă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc. Amestecați ușor sucul de lămâie. unt și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
4
Se toarnă în patru 6 oz. cupe cu cremă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
5
Într-un castron mic, bateți albușurile și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Întindeți imediat bezea peste amestecul de lămâie, etanșând marginile pe părțile laterale ale cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se coace la 375 CP timp de 5-7 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista