Desert Înghețat De Afine
Desert Frosty afine ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 15. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, topping bătut cu carton, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Desert Frosty Latte, Desert Înghețat De Căpșuni, și Desert De Migdale Înghețate.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați umplutura de plăcintă, laptele, sucul de lămâie și extractul. Îndoiți în topping biciuit.
Se întinde într-un 11-in uns. x 7-în. dish. Acoperiți și congelați până la 2 luni.
Scoateți din congelator cu 20 de minute înainte de servire.
Garnisiți cu topping suplimentar biciuit, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "