Desert Pizza Tart

Desert Pizza Tart
Desert Pizza Tart ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fiecare: zmeură, unt, fursecuri Oreo aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Congelate unt de arahide Cupa Desert Pizza ( Treatzza Pizza) + VIDEO, Înghețată Înghețată Desert Pizza (Treatzza Pizza!), și Desert De Meringue De Cireșe Tart pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa clocotită în amestec de gelatină uscată în castron mediu cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. La frigider 20 până la 30 min. sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor de ou neînvins).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Între timp, puneți cookie-urile în recipientul procesorului alimentar; capac. Procesați până la zdrobirea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă cu unt; apăsați ferm pe partea de jos a 12-inch pizza pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Scoateți 1/2 cană din gelatina îngroșată; așezați într-un bol mediu separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați toppingul biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Răspândiți pe crustă până la 1/4 inch de margine. Aranjați fructele peste amestecul de topping biciuit; periați sau stropiți cu gelatina îngroșată rămasă. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
7
Tăiați în 12 pene pentru a servi. Păstrați desertul rămas în frigider.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista