Desert Mic Buster Bar
Dacă $1.41 pe portie se încadrează în bugetul dvs., desert mic Batch Buster Bar ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 753 calorii, 15g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, măcinat în firimituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Smochine Cu Lot Mic, Un mic lot de BEIGNETS, și Snickerdoodles În Lot Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți interiorul unui 9 de 5 sau 8 1/2 x 4 1/2 inch tigaie cu folie de plastic, asigurându-vă că acoperă partea de jos și merge până la capăt. Îmi place Press & Seal brand.In un bol de amestecare, combinați Oreosul zdrobit și untul topit. Apăsați în partea de jos a tigaiei căptușite și răciți în timp ce faceți gheața cream.To faceți înghețata, puneți 1 cană de cremă într-un castron adânc și bateți cu un mixer electric portabil până se formează vârfuri rigide. Într-un al doilea castron, amestecați restul de 2 linguri de smântână, 2 linguri de lapte, jumătate de cutie de lapte condensat și extract de vanilie. Îndoiți frisca.
Se toarnă aproximativ jumătate până la două treimi din amestecul de înghețată peste crusta de pesmet și se pune la congelator timp de patru ore sau până când este ferm. Veți avea un amestec suplimentar de înghețată, așa că îl puteți pune într-un recipient mic și îl puteți congela pentru încă o zi.Pregătiți sosul de fudge.
Combinați jumătatea rămasă (2/3 cană) de lapte condensat și chipsuri de ciocolată într-o cratiță mică; se încălzește la mediu, amestecând continuu, până când chipsurile se topesc.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, apa și extractul de vanilie.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.Când sosul de fudge este rece și înghețata pe care ați întins-o peste crustă este fermă, presărați alune peste înghețată, apăsându-le ușor.
Răspândiți unele (sau toate!) din sosul de ciocolată răcit peste alune. Reveniți la congelator și congelați încă 4 până la 6 ore sau până când este foarte ferm.Când este gata de servit, ridicați din tigaie apucând folia de plastic și trăgând tortul din pâine. Îndepărtați folia de plastic și tăiați pâinea în patru până la șase porții.