Desert Ghiveci De Flori

Desert Ghiveci De Flori
Această rețetă servește 8. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 279 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână firimituri de napolitane de ciocolată, flori de mătase, napolitane de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi Pentru Ghivece De Flori, Cupcakes Cu Ghiveci De Flori, și Pâine cu ghiveci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați ghiveciul.
2
Așezați napolitana de vanilie peste gaura de drenaj. Umpleți oala cu înghețată; presărați cu firimituri de prăjituri. Acoperiți și congelați până la ferm, aproximativ 1 oră. Spălați tulpinile de flori de mătase și introduceți-le în înghețată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista