Desert De Gheață Cu Zmeură
O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 94 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de gelatină de zmeură, zmeură, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Gheață Cu Rubarbă, Desert De Gheață Cu Lămâie, și Ciocolata-Desert Icebox De La Icebox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați gelatina și apa; se amestecă până la gelatină și apă; se amestecă până se dizolvă gelatina. Îndoiți zmeura. La frigider timp de 1 oră sau până la sirop.
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker, zahărul brun și untul. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. dish.
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se fixează moale.
Într-un alt bol, bateți crema de brânză până se omogenizează. Adăugați treptat budinca.
Răspândiți peste crustă. Puneți amestecul de gelatină deasupra. Se răcește până se fixează. Refrigerați resturile.