Desert de fistic congelat cu sos de zmeură
Această rețetă face 12 porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, lapte, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, Desert Congelat Cu Căpșuni-Fistic, și Desert De Zmeură Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați napolitane, fistic tocat mărunt și unt. Apăsați pe partea de jos a unui 9-in. tigaie cu formă de arc acoperită cu spray de gătit.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Se coace la 350 la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Între timp, într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bate în budincă.
Puneți deoparte 3/4 cană de topping bătut pentru garnitură; pliați restul de topping bătut în amestecul de brânză cremă.
Se toarnă umplutura peste crustă. Congelați timp de 5 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați restul de topping bătut.
Pentru sos, așezați zmeura, zahărul și lichiorul într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați timp de 1-2 minute sau până se omogenizează. Se strecoară și se aruncă semințele și pulpa. Se dă la frigider până la servire.
Scoateți desertul din congelator cu 15 minute înainte de servire.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Se ornează cu fistic tocat și topping bătut rămas.