Desert de fistic congelat cu sos de zmeură

Desert de fistic congelat cu sos de zmeură
Această rețetă face 12 porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, lapte, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, Desert Congelat Cu Căpșuni-Fistic, și Desert De Zmeură Congelată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați napolitane, fistic tocat mărunt și unt. Apăsați pe partea de jos a unui 9-in. tigaie cu formă de arc acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se coace la 350 la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bate în budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți deoparte 3/4 cană de topping bătut pentru garnitură; pliați restul de topping bătut în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
7
Se toarnă umplutura peste crustă. Congelați timp de 5 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați restul de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Pentru sos, așezați zmeura, zahărul și lichiorul într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați timp de 1-2 minute sau până se omogenizează. Se strecoară și se aruncă semințele și pulpa. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
(din Cutie)(din Cutie)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Scoateți desertul din congelator cu 15 minute înainte de servire.
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se ornează cu fistic tocat și topping bătut rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista