Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor Chowder de somon. O porție conține 393 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, apă, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Supă Ușoară De Somon, Supă Ușoară De Somon, și Supă de somon cu icre de somon, mărar și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați praz; gătiți și amestecați 5 până la 7 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
3
Adăugați cartofi congelați, porumb și apă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Porumb
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Într-un castron mic, amestecați laptele și făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se adaugă în amestecul de legume; gătiți și amestecați până când amestecul fierbe și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
7
Se amestecă somonul, sosul Worcestershire, sarea și piperul. Gatiti pana la cald.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.