Desert De Ciocolată Caramel-Pecan
Caramel-Pecan ciocolata desert ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest desert are 534 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată cu lapte, ouă, nuci pecan sparte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Desert De Înghețată Cu Pecan Caramel, Desert Stratificat Cu Caramel De Ciocolată, și Caramel Ginger Souffl Desert Cu Sos De Ciocolată Albă Wolfberry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri cubi F (dacă utilizați o tigaie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la 325 de metri cubi). Ungeți fundul și partea laterală a tăvii cu formă de arc de 10 inci cu scurtare. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, apa, uleiul și 2 ouă până se omogenizează bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când este umflat în centru și scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/2 cană de frișcă și caramelele la foc mediu, amestecând frecvent, până când caramelele se topesc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ou bătut, apoi se amestecă oul înapoi în amestec în cratiță. Gatiti la foc mediu 2-3 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă nucile pecan.
Se întinde peste brownie. Refrigerați neacoperit cel puțin 3 ore până la răcire.
Rulați spatula metalică în jurul părții tigaiei pentru a slăbi desertul; îndepărtați partea tigaiei.
Transferați desertul pe baza tigaiei pe farfuria de servire. Într-un castron mic răcit, bateți 3/4 cană frișcă și zahărul pudră cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Lingură frișcă în 12 bucăți în jurul marginii desertului.
Tăiați în pene pentru a servi. A se păstra acoperit la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.