Desert De Budincă De Prune La Cuptor

Desert De Budincă De Prune La Cuptor
Desertul de budincă de prune coapte este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cuburi de pâine, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Încercați Budinca De Prune La Cuptor, Budinca Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, și Desert de prune Martha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Crema împreună unt și zahăr. Bateți ouăle, pe rând, până când sunt complet încorporate. Într-un castron separat, aruncați coacăze, stafide și nuci pecan cu făină. Îndoiți în amestec de unt. Îndoiți în pâine, scorțișoară, ienibahar, cuișoare și condimente de plăcintă cu dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
CoacăzeCoacăze
StafideStafide
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Nuci PecanNuci Pecan
PâinePâine
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă într-un vas de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 40 de minute, până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista