Desert De Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni

Desert De Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni
Nevoie de un desert vegetarian? Desertul de bezea cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de unt, făină, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Bezea De Rubarbă, Desert De Bezea De Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni-Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună 2 căni de făină și 2 linguri de zahăr într-un bol; folosiți un tăietor de patiserie pentru a tăia untul în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați crusta în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se amestecă împreună 2 căni de zahăr, 1/3 cană de făină, sare, gălbenușuri de ou și smântână într-un bol mare până se combină bine; amestecați rubarba și căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă umplutura în crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este setată, încă 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare de amestecare și bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când albusurile formează vârfuri moi; bateți treptat în 3/4 cană de zahăr până când amestecul formează vârfuri lucioase și rigide; bateți în extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Scoateți desertul din cuptor și acoperiți cu bezea, învârtindu-vă și ridicându-vă spatula pentru a face vârfuri decorative și vârtejuri. Reveniți la cuptor și coaceți până când bezea este maro auriu pal, încă aproximativ 15 minute. Se răcește plăcinta la temperatura camerei, apoi se răcește pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista