Desert De Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni

Desert De Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni
Nevoie de un desert vegetarian? Desertul de bezea cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de unt, făină, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Bezea De Rubarbă, Desert De Bezea De Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni-Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți împreună 2 căni de făină și 2 linguri de zahăr într-un bol; folosiți un tăietor de patiserie pentru a tăia untul în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați crusta în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se amestecă împreună 2 căni de zahăr, 1/3 cană de făină, sare, gălbenușuri de ou și smântână într-un bol mare până se combină bine; amestecați rubarba și căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă umplutura în crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este setată, încă 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare de amestecare și bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când albusurile formează vârfuri moi; bateți treptat în 3/4 cană de zahăr până când amestecul formează vârfuri lucioase și rigide; bateți în extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Scoateți desertul din cuptor și acoperiți cu bezea, învârtindu-vă și ridicându-vă spatula pentru a face vârfuri decorative și vârtejuri. Reveniți la cuptor și coaceți până când bezea este maro auriu pal, încă aproximativ 15 minute. Se răcește plăcinta la temperatura camerei, apoi se răcește pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista