Desert De Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni
Nevoie de un desert vegetarian? Desertul de bezea cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de unt, făină, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Bezea De Rubarbă, Desert De Bezea De Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni-Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Bateți împreună 2 căni de făină și 2 linguri de zahăr într-un bol; folosiți un tăietor de patiserie pentru a tăia untul în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați crusta în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt pregătit.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă împreună 2 căni de zahăr, 1/3 cană de făină, sare, gălbenușuri de ou și smântână într-un bol mare până se combină bine; amestecați rubarba și căpșunile.
Se toarnă umplutura în crusta coaptă.
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este setată, încă 50 până la 60 de minute.
Între timp, Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare de amestecare și bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când albusurile formează vârfuri moi; bateți treptat în 3/4 cană de zahăr până când amestecul formează vârfuri lucioase și rigide; bateți în extractul de vanilie.
Scoateți desertul din cuptor și acoperiți cu bezea, învârtindu-vă și ridicându-vă spatula pentru a face vârfuri decorative și vârtejuri. Reveniți la cuptor și coaceți până când bezea este maro auriu pal, încă aproximativ 15 minute. Se răcește plăcinta la temperatura camerei, apoi se răcește pentru a servi.