Desert cu migdale de ciocolata

Desert cu migdale de ciocolata
Desertul de ciocolată cu migdale durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 214 calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 15 și costă 73 de cenți per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați bomboane cu ciocolată cu lapte, prăjitură cu mâncare de îngeri, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce este destul de rău. Crepele de desert cu ciocolată și migdale , deserturile cu bici de ciocolată și migdale și desertul venețian cu migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aranjați jumătate din cuburile de tort într-un 13 inchi neuns. x 9-in. farfurie; pus deoparte. Într-o cratiță mare, amestecați laptele și amestecurile de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3,4 Uncii Fiecare) Amestec De Budincă De Ciocolată Pentru Gătit și Servit2 Pachete (3,4 Uncii Fiecare) Amestec De Budincă De Ciocolată Pentru Gătit și Servit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete Fiecare) Amestec De Budincă De Ciocolată Gătiți și ServițiPachete Fiecare) Amestec De Budincă De Ciocolată Gătiți și Serviți
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte (1,55 Uncii), Tocat1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte (1,55 Uncii), Tocat
2
Adăugați bomboane. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati inca 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
3
Turnați jumătate din budincă peste cuburi de tort.
4
Se presara jumatate din migdale; se acopera si se da la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
5
Transferați budinca rămasă într-un castron mic; se acopera si se da la frigider pana se raceste.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Aranjați cuburile de tort rămase peste desert.
7
Se bate budinca rece; se amestecă în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se intinde deasupra si se presara migdalele ramase. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista