Desert Cu Gelatină De Mango-Rodie
O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de rodie, apă, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gelatină De Rodie, Gelatină De Afine-Rodie, și Rodie Gelatină Iaurt Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până când gelatina este complet dizolvată.
Adăugați apă rece, coajă de lămâie și suc; se amestecă bine. Se dă la frigider 1 oră sau până se îngroașă.
Se amestecă mango și semințe de rodie.
Se toarnă în tigaie de pâine de 9x5 inci pulverizată cu spray de gătit.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți pe placa de servire.
Se serveste acoperit cu bici rece.