Desert Cu Cheesecake Cu Alune
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 374 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9 și costă 90 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți carton biciuit topping, nutella, conuri de tort de înghețată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rețetă De Desert Bruschetta Cu Alune De Cireș, Ciocolata alune Phyllo desert potrivit pentru Regine, și Cheesecake Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați conurile de înghețată într-o pungă mare resigilabilă; zdrobiți cu un știft.
Transferați într-un castron. Într-un castron mic, sigur pentru microunde, încălziți alunele întinse la mare timp de 30 de secunde sau până când atinge consistența de răspândire.
Adăugați 1/2 cană răspândită în conurile zdrobite. Folosind o spatulă metalică, apăsați amestecul într-un 9-in uns. tigaie pătrată.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Îndoiți în topping biciuit doar până când sunt combinate.
Întindeți două treimi din amestecul de brânză cremă peste crustă. Amestecați alunele rămase întinse în amestecul de brânză cremă rămas.
Se întinde peste stratul de brânză cremă; se presară cu nuci. La frigider peste noapte.