Delta Tamales

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Delta Tamales ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 291 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Un amestec de aluat de făină de porumb, pudră de chili, coji de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Southern Foodways ' Delta Mississippi Hot Tamales, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte 1 oră sau până se înmoaie.
Scurgeți cojile și uscați-le.
Răspândiți 3 Linguri. Aluat de făină de porumb într - un dreptunghi de 3 x 3 1/2 inch în centrul a 1 coajă. Lingură 1 lingură plină. Carne de umplere în jos centrul de dreptunghi aluat făină de porumb.
Îndoiți părțile lungi ale cojii, închizând umplutura complet cu aluat de făină de porumb; îndoiți partea inferioară a cojii peste părțile pliate (lăsați capătul superior deschis). Repetați procedura folosind coji rămase, aluat de făină de porumb și umplutură de carne.
Așezați o ceașcă de măsurare din sticlă rezistentă la cuptor cu 1 cană cu capul în jos în centrul unui cuptor olandez. Se amestecă împreună sosul de roșii, pudra de chili, chimenul și 4 căni de apă.
Se toarnă amestecul de sos de roșii în jurul cupei de măsurare în cuptorul olandez.
Stați tamales, deschideți capătul, în jurul cupei de măsurare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 3 ore. Folosind clești, scoateți tamalele pe o farfurie de servire.
Scoateți cupa de măsurare. Gatiti amestecul de rosii la foc mediu-mare 10 minute sau pana se ingroasa.
Serviți tamalele cu sos și toppingurile dorite.
Notă: după gătit, tamalele cu sos pot fi congelate până la 1 lună. Decongelați peste noapte la frigider. Tamalele dezghețate la microunde în sos într-un singur strat la intervale mari de 45 de secunde până când sunt fierbinți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.