Delta Tamales

Delta Tamales
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Delta Tamales ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 291 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Un amestec de aluat de făină de porumb, pudră de chili, coji de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Southern Foodways ' Delta Mississippi Hot Tamales, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți cojile și uscați-le.
3
Răspândiți 3 Linguri. Aluat de făină de porumb într - un dreptunghi de 3 x 3 1/2 inch în centrul a 1 coajă. Lingură 1 lingură plină. Carne de umplere în jos centrul de dreptunghi aluat făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Îndoiți părțile lungi ale cojii, închizând umplutura complet cu aluat de făină de porumb; îndoiți partea inferioară a cojii peste părțile pliate (lăsați capătul superior deschis). Repetați procedura folosind coji rămase, aluat de făină de porumb și umplutură de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați o ceașcă de măsurare din sticlă rezistentă la cuptor cu 1 cană cu capul în jos în centrul unui cuptor olandez. Se amestecă împreună sosul de roșii, pudra de chili, chimenul și 4 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Se toarnă amestecul de sos de roșii în jurul cupei de măsurare în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Stați tamales, deschideți capătul, în jurul cupei de măsurare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 3 ore. Folosind clești, scoateți tamalele pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Scoateți cupa de măsurare. Gatiti amestecul de rosii la foc mediu-mare 10 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
9
Serviți tamalele cu sos și toppingurile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Notă: după gătit, tamalele cu sos pot fi congelate până la 1 lună. Decongelați peste noapte la frigider. Tamalele dezghețate la microunde în sos într-un singur strat la intervale mari de 45 de secunde până când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista