Degetele de pui Cajun cu Ketchup picant
Degetele de pui Cajun cu Ketchup picant necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 182 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Degetele de pui Cajun cu Ketchup picant, Degete de pui de nucă de cocos cu Ketchup de banane, și Degetele de pui coapte cu crustă de susan cu Ketchup Sriracha.
Instrucțiuni
Condimentează puiul pe toate părțile cu sare și piper.
Puneți laptele într-un castron puțin adânc.
Combinați făina de porumb, oregano, 1/4 linguriță. sare și cayenne într-un castron separat, puțin adânc.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înmuiați puiul în lapte, apoi dragați în amestecul de făină de porumb.
Se transferă în tigaie și se prăjește până se rumenesc și se fierbe, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se amestecă ketchup, Tabasco, zahăr și suc de lămâie într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper. (Faceți-o până la o săptămână înainte; acoperiți și răcoriți.)
Serviți puiul cald cu sos de scufundare.