Degete De Brânză Cremă De Fistic
Degetele de brânză cremă de fistic necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 96 de porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 339 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână praf de copt, amestec instant de budincă de fistic, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Cremă de brânză și degete de castraveți, Degete De Fistic, și Fursecuri Cu Brânză Cremă De Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul și crema de brânză până când sunt ușoare și pufoase. Bateți oul și vanilia.
Combinați făina, amestecul de budincă uscată, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul cremos. Acoperiți aluatul și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră pentru o manipulare mai ușoară.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri. Formați lingurițe de aluat în forme de degete, de aproximativ 1 1/2 inci lungime.
Așezați cookie-urile pe foile de cookie pregătite.
Coaceți timp de 9 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit sau până când se fixează și se rumenesc foarte ușor pe fund. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți împreună ciocolata și scurtarea, amestecând constant până se omogenizează și se amestecă bine.
Stropiți o cantitate mică de ciocolată peste fiecare prăjitură. Lăsați ciocolata să se stabilească înainte de depozitare.