Decupaje Groase

Decupaje Groase
Gros Cut-out-uri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 75. 187 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ouă, zahăr, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Decupaje Groase, Melasă Tăiate, și Decupaje Brownie Maturate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; amestecați în amestecul de zahăr. Acoperiți aluatul și răciți cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de prăjituri. Pe o suprafață înmuiată, rotiți aluatul până la 1/2 inch grosime și tăiați în formele dorite folosind tăietori de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Așezați la 2 centimetri distanță de foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Pentru a face glazura, amestecați împreună zahărul cofetarilor, uleiul și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează. adăugați treptat suficientă apă fierbinte pentru a obține o consistență răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții75
Scor De Sănătate0
Revista