Tort de cireșe de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 12 porții cu 306 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de frișcă grea, umplutură de plăcintă cu cireșe, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Torte De Rubarbă De Modă Veche, De Modă Veche Linzer Torte, și Cherry Torte.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de cracker și untul; apăsați pe fundul unui 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan Tocate
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Într-un castron mare, bateți albușurile, oțetul și vanilia la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Miere De Citrice
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Întindeți bezea uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Se coace la 400 la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Întindeți umplutura de plăcintă peste bezea. Se acoperă cu frișcă. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "