Pepperoni și brânză omletă
Pepperoni și brânză omletă este un fără gluten masa de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, scallion, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pepperoni și brânză omletă, Ham ' n brânză omletă, și Zap-L! Omletă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pepperoni și prăjiți, întorcându-vă după cum este necesar, până când sunt crocante în jurul marginilor, aproximativ 1 minut.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se toarnă grăsimea și se șterge tigaia.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Bateți ouăle și laptele într-un bol; se adaugă în tigaie și se condimentează cu 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Gătiti, alergând o spatulă de cauciuc în jurul marginilor și de-a lungul fundului pentru a preveni lipirea ouălor, până aproape setate, 2 până la 3 minute; presărați brânza, pepperoni și scallion, apoi acoperiți și îndepărtați de pe foc pentru a termina de gătit, încă aproximativ 1 minut.