(De bază, dar Fantastic) înghețată de ciocolată neagră
(De bază, dar Fantastic) înghețată de ciocolată neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,99 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 1557 calorii, 26g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, cafea instant, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la o flacără mică până la medie, încălziți zahărul și apa până când zahărul se bulează și se caramelizează și devine o culoare cupru profundă, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la cât mai scăzut posibil și adăugați încet jumătate și jumătate. Amestecul se va pulveriza și spuma dramatic pe măsură ce îl adăugați, iar zahărul se va întări imediat, dar se va topi treptat din nou și îl veți putea amesteca în lactate.
Într-un bol de amestecare rezistent la căldură, bateți gălbenușurile cu 1/4 cană de zahăr rezervată până când amestecul se luminează la culoare, până la un galben pastel. Puneți încet câteva căni de lapte fierbinte în vasul de amestecare și bateți împreună, pentru a vă tempera gălbenușurile. Turnați încet gălbenușurile înapoi în oală, amestecând în timp ce faceți acest lucru.
Adăugați cafeaua instant și bateți până se dizolvă.
Când amestecul s-a îngroșat suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, scoateți-l de pe foc și adăugați ciocolata tocată și amestecați energic, până când ciocolata este topită și complet încorporată. Căldura reziduală va fi suficientă pentru a topi ciocolata.
Se răcește amestecul timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte la frigider. Rotiți în mașina dvs. de înghețată în funcție de insturcțiile producătorului.