Data Pecan Capace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați capacele de pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Data Pecan Pie, Plăcintă cu nuci Pecan și curmale, și Pecan Data Fruitcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt două cutii de mini-brioșe de 12 căni.
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză și untul cu o lingură de lemn până la pufos, aproximativ 2 minute. Bateți în făină până se combină. Folosind mâinile făinoase (aluatul va fi lipicios) împărțiți aluatul între căni de briose, apăsând în jos pe fundul și părțile laterale ale aluatului pentru a crea scoici.
Lăsați să se răcească în frigider în timp ce faceți umplutura.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați curmale, nuci pecan, zahăr, vanilie și gălbenușuri de ou. Pulsați până aproape neted; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de curmale.
Umpleți fiecare cană 2/3 cu amestec de curmale.
Coaceți până când capacele sunt aurii și blaturile s-au umflat și s-au întunecat, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 15 minute în tigaie, apoi scoateți-l într-o grătar pentru a termina răcirea.