Data mamei scade din anii 1940
Dips data mamei din anii 1940 ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 48 de porții cu 59 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sosuri De Unt, Chip n ' Dips, și Scufundări Franceze Cu Au Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 2 foi de copt. Într-un bol, cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
Bateți untul și zahărul într-un bol până când sunt ușoare și pufoase cu un mixer electric setat la viteză medie.
Adăugați oul și extractul de vanilie în amestec și bateți.
Se amestecă amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu smântână.
Amestecul trebuie să formeze un aluat gros.
Pe rând, înmuiați fiecare dată în aluat și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Coaceți câte o foaie pe rând în centrul cuptorului preîncălzit până când aluatul se rumeneste ușor, aproximativ 10 minute.