Dan friptura de porc a omului

Dan friptura de porc a omului
Dan friptura de carne de porc a omului este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți îndulcitor de amestec de zahăr brun, bourbon, condimente din Caraibe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amestecul de zahăr brun splenda, puteți urma acest fel principal cu Maple Pecan Plăcintă Cu Splenda ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Friptură De Carne De Porc, și Friptură de porc.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sos de soia lite și condimente smucitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2
Puneți friptura într-un 2-gal. zip-Top pungă de plastic congelator.
3
Se toarnă amestecul de sos de soia peste friptură. Sigilați sacul și răciți 2 până la 12 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Îndepărtați friptura din marinadă, aruncând marinada. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
7
Amestecați împreună îndulcitorul cu amestec de zahăr brun și bourbonul într-o cană de măsurare din sticlă sigură pentru microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut sau până când amestecul de zahăr este dizolvat, amestecând după 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
îndulcitorîndulcitor
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) căldură 25 de minute. Ungeti cu amestec de zahăr brun amestec; rândul său, și ungeti cealaltă parte. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145, lipind după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute înainte de feliere.
10
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit îndulcitor Splenda Brown Sugar Blend.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Splenda Amestec De Zahăr BrunSplenda Amestec De Zahăr Brun
îndulcitorîndulcitor
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista