Dal de linte roșie cu ceapă carbonizată
Dal de linte roșie cu ceapă carbonizată ia aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 91 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, suc de lămâie, linte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Ceapă Roșie Murată, Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, și Patty se topește cu ceapă carbonizată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare din fontă grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se carbonizeaza. Întoarceți cu grijă ceapa și gătiți încă 4 minute sau până când se înnegrește și se carbonizează.
Se ia de pe foc. Se toacă grosier; pus deoparte.
Combinați semințele de muștar, Semințele de coriandru, semințele de chimen și cuișoarele într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti 1 1/2 minute sau pana cand parfumati, amestecand frecvent.
Combinați amestecul de muștar, scorțișoară, cardamom și chile în condimente sau râșniță de cafea. Pulsați până la sol.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mic la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și usturoi la tigaie; saut 1 minut. Se amestecă condimentele; saut 1 minut.
Adăugați bulion, linte și roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional. Descoperi; adăugați ceapă și gătiți 10 minute. Se amestecă coriandru și suc.