D. I. Y. Ricotta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? D. I. Y. Ricotta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de lapte, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Biscuiți Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta), și Chiftele de vițel și Ricotta: Polpettine di Ricottan e Vitello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de lapte integral, 1 cană de smântână, 1 1/2 lingurițe de sare kosher și 2 linguri de suc de lămâie într-o cratiță și aduceți doar la fierbere fără a amesteca. Scoateți imediat tigaia de pe foc.
Lăsați amestecul să stea timp de 15 minute la temperatura camerei. Pe măsură ce trece timpul, cașul vaîncepe să se separede zer. Dacă se formează doar câteva cașuri, este posibil ca gemenii tăi să nu fie suficient de acidi; adăugați încă 1 lingură de suc de lămâie, amestecați ușor, astfel încât să nu rupeți prea mult cașul și lăsați să stea încă 5 minute.
Folosind o lingură mare (nu cu fante)sau o ceașcă de măsurare,lingura se coace într-un set de haine de brânză deasupra unui castron mare. Cu cât scurgeți mai mult ricotta, cu atât brânza va fi mai densă și mai aromată.
Adăugați-o la lasagna preferată sau împrăștiați-o pe pâine toastși stropiți-o cu miere la micul dejun.