Căpșuni fără Gluten și biscuiți cu smântână
Căpșunile fără Gluten și biscuiții cu smântână ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. O porție conține 286 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de zahăr, sare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Cremă De Ciocolată Fără Gluten, Căpșuni și biscuiți cu smântână, și Căpșuni și biscuiți cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, amestecați făina, guma de xantan, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea cu biciul.
Tăiați untul, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se formează firimituri grosiere.
Adăugați căpșuni; se amestecă ușor pentru a acoperi cu amestec de firimituri. Se amestecă 1 cană plus 2 linguri frișcă, amestecând doar până se combină.
Pe foaia de prăjituri, aruncați aluatul cu 1/4 cană la aproximativ 2 inci distanță.
Periați cu restul de 2 linguri de frișcă; se presară cu restul de 1 lingură de zahăr.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și umflate.
Scoateți în raftul de răcire.