Căpșuni fără Gluten și biscuiți cu smântână

Căpșuni fără Gluten și biscuiți cu smântână
Căpșunile fără Gluten și biscuiții cu smântână ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. O porție conține 286 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de zahăr, sare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Cremă De Ciocolată Fără Gluten, Căpșuni și biscuiți cu smântână, și Căpșuni și biscuiți cu smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, guma de xantan, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Tăiați untul, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați căpșuni; se amestecă ușor pentru a acoperi cu amestec de firimituri. Se amestecă 1 cană plus 2 linguri frișcă, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
5
Pe foaia de prăjituri, aruncați aluatul cu 1/4 cană la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Periați cu restul de 2 linguri de frișcă; se presară cu restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și umflate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista