Căpșuni de miere-tei cu frișcă
Căpșuni miere-tei cu frisca este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cardamom la sol, căpșuni, o altă miere cu aromă ușoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fructe de tei de miere cu frișcă de fasole de vanilie, Căpșuni balsamice de miere cu vanilie bătută Cr, și Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca.
Instrucțiuni
Puneți căpșunile într-un castron mare rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, combinați 1/4 cană plus 2 linguri de miere cu sucul de lămâie și dați la fiert. Se amestecă 1/2 linguriță de coajă de tei și cardamomul.
Se toarnă siropul peste căpșuni, amestecând pentru a acoperi.
Se lasă să stea, amestecând o dată sau de două ori, până când boabele sunt suculente și ușor înmuiate, 25 până la 30 de minute.
Între timp, într-un alt bol, bateți smântâna grea cu restul de 1 lingură de miere până se formează vârfuri moi. Scoateți sorbetul de lămâie în pahare și acoperiți cu căpșunile și sucurile lor. Dollop frisca deasupra si garnisiti cu coaja de var.