Căpșuni Cu Smoching
Căpșuni Tuxedoed este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de ciocolată semi-dulci, căpșuni, bețe de copt scurtarea tuturor legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftine. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Căpșuni La Madeleine Romanov-căpșuni servite cu un sos minunat de brandy, Căpșuni Și Cupcakes, și Căpșuni Și Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o foaie mare de copt cu hârtie de ceară. Ștergeți căpșunile curate. Uscați cu prosoape de hârtie.
Așezați chipsurile de ciocolată semi-dulci și scurtarea 1 lingură într-un castron sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde pe mediu (50% putere) sau setare de dezghețare, 45 de secunde. Se amestecă. Repetați până când ciocolata este moale și scurtarea este topită. Se amestecă până când amestecul este neted. Repetați procesul cu ciocolată albă și restul de 1 lingură de scurtare.
Țineți 1 căpșună de vârful său verde; înmuiați 3/4 din boabe în ciocolată albă topită.
Lăsați excesul să se scurgă. Repetați cu fructele de pădure rămase.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Scufundați fiecare boabe albe cu ciocolată într-un unghi în ciocolată semi-dulce topită, creând o parte a reverului. Repetați într-un unghi de cealaltă parte a boabelor.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Puneți o cantitate mică de ciocolată semi-dulce topită într-o pungă mică de plastic resigilabilă.
Tăiați vârful mic dintr-un colț. Țeavă pe butoane și un bowtie. La frigider aproximativ 1 oră sau până când acoperirea cu ciocolată este fermă.