Căpitanul Țării
Căpitanul țării ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 526 calorii, 30g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de făină, coacăze, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Căpitanul Țării, Lee Bros. Căpitan De Țară, și Țară Captain Chicken.
Instrucțiuni
Puiul trebuie tăiat pentru a produce 2 bucăți de sân, 2 aripi, 2 picioare și 2 articulații secunde. Salvați spatele, vârfurile aripilor, gâtul și măruntaiele pentru un bulion. Dragați puiul cu un amestec de făină, sare și piper.
Încălziți untul într-o tigaie mare și rumeniți puiul.
Transferați pe un platou fierbinte.
Adăugați ceapa, ardeiul verde, usturoiul, pudra de curry și cimbru în tigaie. Se amestecă la foc mic și se răzuie reziduul rumenit în tigaie.
Adăugați roșiile tocate, cu lichidul lor. Aranjați puiul în tigaie, cu pielea în sus. Acoperiți și gătiți încet până se înmoaie, aproximativ 20 până la 30 de minute. Se amestecă coacăzele în sos.
Se servește acoperit cu migdalele prăjite.
Variație: pentru gătitul final, vasul poate fi copt, acoperit, într-un cuptor de 163° până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;