Cârnați și umplutură de fructe de toamnă

Cârnații și umplutura de fructe de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, sare și piper, fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cârnați și umplutură de fructe de toamnă, Găini de vânat cu umplutură de fructe și cârnați, și Friptură de porc cu cârnați, fructe și nuci umplutura.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. aduceți bulionul la fiert, adăugați fructe uscate și afine, opriți focul și lăsați să stea 15 minute. Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți cârnații, amestecând și rupându-l în bucăți până nu mai sunt roz, aproximativ 8 minute.
Scoateți și așezați într-un castron mare.
Reduceți focul la mediu și topiți untul.
Adăugați ceapa și țelina. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Se adaugă în castron cu cârnați.
Scurgeți fructele, rezervați bulionul și adăugați-le în castron.
Adăugați ierburi, sare și piper; se amestecă.
Adăugați amestecul de umplutură împreună cu bulionul rezervat; se amestecă pentru a combina.
Mist un vas rezistent la cuptor de 9 pe 13 inci cu spray de gătit și lingură în umplutură.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când se încălzește. Puneți niște umplutură în mijlocul fripturii; așezați restul în vasul de servire.