Cârnați, porumb și Broccoli coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații, porumbul și Broccoli. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare condimentată, cârnați ușori de porc în vrac, rulouri de cină semilună ) aluat semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cârnați și Broccoli coace, Broccoli Cârnați Mic Dejun Coace, și Porumb ' n ' Broccoli coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Desfaceți aluatul în vasul de copt; apăsați pe partea de jos și 1/2 inch pe laturile vasului. Apăsați marginile și perforațiile pentru a sigila.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de porc la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere. Lingura uniform peste aluat în vas. Se acoperă cu broccoli. Într-un castron mare, bateți ouăle, făina și sarea condimentată până se omogenizează bine. Se amestecă porumbul.
Se toarnă peste broccoli; se presară cu brânză.
Acoperiți cu folie; coaceți 30 de minute. Descoperiți; coaceți cu 25 până la 35 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.