Cârnați Merguez cu cartofi franțuzești
Cârnați Merguez cu cartofi franțuzești este un fără gluten felul principal. O porție conține 693 calorii, 25g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pătrunjel, cartofi de aur yukon, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de cârnați de miel și merguez, Cârnați Francezi Merguez - Comuniune Culinară, și Cartofi prăjiți cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci (cu laturile de cel puțin 2 1/2 in. înalt) la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați cârnați și întoarceți până se rumenesc peste tot, 5 până la 8 minute.
Transferați pe o farfurie.
Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și amestecați ocazional până se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Se toarnă smântână și 1 bulion de 1/4 căni; se amestecă sare și piper.
Adăugați cartofi. (Lichidul ar trebui să acopere doar; dacă nu, adăugați mai mult bulion.) Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând ușor ocazional. Reduceți căldura și abia fierbeți, neacoperite, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 20 de minute (nu fierbeți).
Aranjați cârnații pe amestecul de cartofi și transferați tigaia într-un cuptor de 350.
Coaceți până când amestecul de cremă s-a îngroșat și este bine rumenit deasupra și cârnații sunt fierți (tăiați la test), 40 până la 45 de minute.
Serviți cartofi și cârnați din tigaie.