Cârnați la grătar cu sos picant

Cârnați la grătar cu sos picant
Cârnați la grătar cu sos picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 672 calorii, 24g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.24 pe portie. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pătrunjel, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Pizza Ușoară Picantă Italiană Cu Cârnați La Grătar, Salam & ou globuri cu sos de rosii picant, și Sos Arrabbiata: Paste De Cârnați Picante.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 8 până la 10 frigarui de lemn înmuiate în apă timp de aproximativ 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Înmuiați 8 până la 10 frigarui de lemn în apă timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Preîncălziți un grătar la mediu și periați cu uleiul. Filetați cârnații pe frigarui, lăsând spațiu între fiecare bucată. Grătați până când este ușor crocant, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Amestecați ketchup-ul, muștarul și sosul fierbinte într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește cu cârnații pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
6
Serviți acest fel de mâncare cu gust de porumb picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
PorumbPorumb
7
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Ungeți porumbul cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați chimenul și sare și piper după gust. Grătar până la auriu și prăjit pe toate părțile, 5 până la 8 minute, întorcându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ChimenChimen
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Combinați restul de 2 linguri de ulei, ardeii dulci piquante, ceapa, ardeii, pătrunjelul, jalapeno și zahărul într-un bol mare și condimentați cu sare și piper. Feliați sâmburii de porumb de pe știuleți și aruncați cu gust. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
CornișonCornișon
Ardei IuteArdei Iute
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
SavureazăSavurează
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista