Cârnați italieni la grătar cu paste și legume

Cârnații italieni la grătar cu Pastan și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 627 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, dressing, paste penne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume italiene la grătar cu paste, Mămăligă brânză cu cârnați la grătar și legume de vară, și Cârnați italieni la grătar cu Peperonata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Cârnați la grătar 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se frecvent, până când nu mai sunt roz în centru.
Periați bucățile de ardei gras cu aproximativ 2 linguri de pansament.
Adăugați la grătar pentru ultimele 10 minute de timp de gătit, rotind frecvent, până când este crocant.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Tăiați cârnații în felii de 1/2 inch; tăiați ardeii grași în bucăți de 1 1/2 inch. Aruncați pastele, cârnații, ardeii grași, roșiile și pansamentul rămas.