Cârnați italieni la grătar cu ardei, ceapă și Rucola

Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete la cutia de rețete, cârnați italieni la grătar cu ardei, ceapă și rucola ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 521 calorii, 18g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.99 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de ceapă, rucola pentru copii, legături de cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri și ceapă, Cârnați italieni rustici cu ardei și ceapă, și Skillet cârnați italieni, ardei și ceapă.
Instrucțiuni
Se amestecă oțetul balsamic și mierea într-un castron mic și se lasă deoparte.
Grătiți ceapa: acoperiți ceapa cu puțin ulei de măsline și presărați sare. Înveliți grătarele cu puțin ulei de măsline.
Puneți pene de ceapă pe grătar și acoperiți grătarul.
Lăsați ceapa să se prăjească 5 minute, sau până când sunt puțin carbonizate. Întoarceți ceapa și mutați-le într-o parte mai rece a grătarului pentru a termina.
Grătiți cârnații și ardeii: acoperiți cârnații și ardeii cu ulei de măsline.
Presărați sare pe ardei. Dacă grătarul dvs. are două niveluri, așezați cârnații pe partea superioară a grătarului și ardeii direct sub ei.
Făcut în acest fel, pe măsură ce cârnații picură suc și grăsime, acesta va cădea pe ardei, aromatizându-i în timp ce previne simultan izbucnirile.
Dacă grătarul dvs. nu are două niveluri, puneți ardeii pe cea mai fierbinte parte a grătarului și cârnații pe cea mai tare.
Acoperiți și grătiți totul timp de aproximativ 15 până la 20 de minute, verificând periodic și întorcând cârnații și ardeii după cum este necesar.
Ungeți cu amestec balsamic de miere: spre sfârșitul gătitului, ungeți cârnații, ardeii și ceapa cu amestecul de miere și balsamic.
Scoateți din grătar, tăiați cârnații, tăiați ardeii și ceapa: când cârnații sunt fierți și ardeii și ceapa fierte, scoateți-i de pe grătar într-o tigaie sau într-un castron mare.
Dacă doriți, ridicați o parte sau toată pielea carbonizată de pe ardei.
Tăiați ardeii în fâșii lungi și tăiați capătul rădăcinii de pe ceapă pentru a separa bucățile.
Tăiați cârnații în treimi.
Se amestecă totul bine în tigaie sau castron.
Serviți: pentru a servi, așezați un pat de rucola pentru bebeluși pe farfuriile de servire și acoperiți cu cârnații, ardeii și ceapa.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.