Cârnați italieni de curcan și supă de Escarole
Cârnați de curcan Italian și supă de Escarole ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.15 pe portie, veți obține o supă care servește 6. O porție conține 137 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, Parmezan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de linte cu cârnați italieni și Escarole, Supă De Cârnați Italiană (Curcan) , și Supă de nuntă italiană cu cârnați de curcan și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carcasele din cârnați.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați, ceapă și usturoi; gătiți 4 minute, amestecând pentru a se sfărâma. Se amestecă 1 cană de apă și următoarele 5 ingrediente (prin bulion); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se amestecă escarola. Fierbeți 10 minute sau până când escarola și pastele sunt fragede. Se acoperă cu brânză.