Cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitra

Cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitra
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitran. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 215g de grăsime, și un total de 2418 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $10.89 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tulpini de pătrunjel, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitra, Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet), și Paste în formă de buruieni cu cârnați Ragu: Gramigne con la Salsiccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, amestecați rața și pancetta cu mâinile până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați piper, sare și vin alb și amestecați până se omogenizează bine, din nou cu mâinile. Trebuie să vă mișcați rapid aici sau temperatura corpului dvs. ar putea schimba textura grăsimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
PiperPiper
SareSare
3
Configurați umplutura de cârnați și așezați carcasa peste alimentatorul pâlniei. Dacă nu aveți un umplutură de cârnați, formați cârnații în bușteni de 1/4 de lire cu mâna și aveți grijă să le manipulați. Umpleți cârnații în carcase, răsucind la fiecare 3 1/2 până la 4 inci, astfel încât fiecare cârnați să fie de aproximativ 4 uncii și să formeze 22 până la 25 de cârnați. Înțepați-le peste tot cu un ac și puneți-le deoparte într-un loc răcoros până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați cârnați. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 7 minute pe o parte, apoi adaugati ceapa si usturoiul. Gatiti pana la moale si auriu, aproximativ 8 pana la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți cârnații și așezați pe o farfurie. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 5 sau 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CârnațiCârnați
6
Adăugați vinul roșu și stocul, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile rumenite în amestec. Întoarceți cârnații în tigaie. Gatiti la foc mediu acoperit, timp de 15 minute, intorcand ocazional. Se amestecă pătrunjelul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
CârnațiCârnați
PătrunjelPătrunjel
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Boabe De PiperBoabe De Piper
LegumeLegume
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate58
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista