Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitran. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 215g de grăsime, și un total de 2418 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $10.89 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tulpini de pătrunjel, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitra, Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet), și Paste în formă de buruieni cu cârnați Ragu: Gramigne con la Salsiccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de amestecare, amestecați rața și pancetta cu mâinile până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați piper, sare și vin alb și amestecați până se omogenizează bine, din nou cu mâinile. Trebuie să vă mișcați rapid aici sau temperatura corpului dvs. ar putea schimba textura grăsimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Piper
Sare
3
Configurați umplutura de cârnați și așezați carcasa peste alimentatorul pâlniei. Dacă nu aveți un umplutură de cârnați, formați cârnații în bușteni de 1/4 de lire cu mâna și aveți grijă să le manipulați. Umpleți cârnații în carcase, răsucind la fiecare 3 1/2 până la 4 inci, astfel încât fiecare cârnați să fie de aproximativ 4 uncii și să formeze 22 până la 25 de cârnați. Înțepați-le peste tot cu un ac și puneți-le deoparte într-un loc răcoros până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Pâlnie
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați cârnați. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 7 minute pe o parte, apoi adaugati ceapa si usturoiul. Gatiti pana la moale si auriu, aproximativ 8 pana la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cârnați
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți cârnații și așezați pe o farfurie. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 5 sau 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Cârnați
6
Adăugați vinul roșu și stocul, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile rumenite în amestec. Întoarceți cârnații în tigaie. Gatiti la foc mediu acoperit, timp de 15 minute, intorcand ocazional. Se amestecă pătrunjelul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Cârnați
Pătrunjel
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.