Cârnați de curcan și plăcintă cu ouă
Rețeta de cârnați de curcan și plăcintă cu ouă poate fi făcută în aproximativ 1 oră. O porție conține 437 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, ciuperci, cârnați picante de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cârnați de curcan și plăcintă cu ouă, Cârnați de curcan, spanac și folie de albuș de ou, și Cârnați de curcan, spanac și folie de albuș de ou.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Puneți o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați cârnații de curcan, ceapa, ardeiul gras verde, ciupercile și usturoiul până când curcanul nu mai este roz, aproximativ 8 minute.
Întindeți amestecul de curcan în farfuria de plăcintă pregătită.
Bateți ouăle într-un castron cu laptele și amestecați amestecul de biscuiți.
Se toarnă amestecul peste amestecul de curcan în vasul de plăcintă.
Se presară cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul de brânză se rumeneste și umplutura de plăcintă se îngroașă și clocotește, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.