Cârnați De Curcan, Fenicul Și Pizza Cu Praz

Cârnați de curcan, fenicul și Pizza de praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 326 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, sos de pizza, cârnați de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Curcan Cârnați, Fenicul & Fontina Pizza, Cârnați, Fenicul Și Puf De Praz, și Umplutură De Praz De Dovleac Cu Cârnați De Curcan.
Instrucțiuni
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când cârnații se rumenesc, amestecând până se sfărâmă.
Scoateți din tigaie; deoparte.
Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie. Gatiti fenicul si prazul in ulei incins, amestecand constant in tigaie la foc mediu 8 minute sau pana cand legumele se rumenesc usor.
Așezați coaja de pâine pe o foaie de copt sau o tigaie de pizza.
Întindeți sosul de pizza uniform pe crustă. Se acoperă cu legume fierte, cârnați, felii de ceapă și brânză.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până la bule.
Se presară cu frunze de fenicul tocate, dacă se dorește.