Cârnați de curcan, ciuperci și Gratin de cartofi
Cârnații de curcan, ciupercile și gratinul de cartofi sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 372 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ciuperci cremini, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin de cartofi Cheesy cu cârnați de curcan și ciuperci, Cârnați și ciuperci Penne Gratin, și Gratin de cartofi și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați în tigaie și sotati timp de 5 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Scoateți cârnații din tigaie; scurgere. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Topiți untul în tigaie.
Se adauga ceapa; saut 4 minute, amestecand ocazional.
Adăugați ciuperci; saut 6 minute, amestecând ocazional.
Se adauga cartofii si sarea; saut 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Se amestecă cârnații și bulionul.
Se ia de pe foc. Puneți amestecul de cartofi într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu brânză. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până devin aurii.