Cârnați cu varză murată de mere
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete în repertoriul dvs., cârnații cu varză murată de mere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 547 calorii, 18g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de lămâie, mere, semințe de fenicul și ceapă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Varză Acră Cu Mere Și Cârnați, Krapt și cârnați (varză murată și cârnați afumați), și Cârnați și varză murată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in unt timp de 15 minute sau pana se rumeneste usor.
Într-un castron mare, aruncați merele cu suc de lămâie.
Adăugați merele, varza murată, sucul de mere, chimenul și feniculul în ceapă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Între timp, încălziți cârnații conform instrucțiunilor pachetului; se taie felii.
Se servește cu varză murată.