Cârnați cu fasole Lima
Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, țelina, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fasole Lima cu șuncă, Fasole Lima cu șuncă, și Fasole Lima De Țară.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru broiler 6in (15cm) de la sursa de căldură și preîncălziți broilerul. Înțepați cârnații cu o furculiță. Aranjați pe raftul broilerului și fierbeți aproximativ 10 minute, rotind ocazional, până când sunt fierte.
Transferați pe o farfurie.
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați vinul. Se aduce la fierbere, apoi se amestecă roșiile conservate cu sucurile lor. Se amestecă ketchup-ul și boiaua, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute sau până când se îngroașă ușor.
Se amestecă fasolea lima și cârnații. Se fierbe timp de 10 minute.
Se presară busuioc și se servește fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;