Cârnați, biscuiți și coacere cu sos
Cârnații, biscuiții și coacerea cu sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți ceapă verde, brânză Cheddar ascuțită, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cârnați, biscuiți și coacere cu sos, Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos, și Tigaie cu biscuiți și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gătiti cârnații în ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 minute sau până se sfărâmă și nu mai este roz; scoateți din tigaie și scurgeți. Topiți untul în tigaie; bateți în făină.
Bateți constant 1 minut. Treceți treptat în lapte, sare și piper. Aduceți la fierbere, amestecând constant; gatiti 2 minute. Se amestecă cârnații. Ungeți un vas de copt de 11 x 7 inci cu spray de gătit; așezați vasul pe o foaie de copt. Împărțiți biscuiții în jumătate pe lungime; așezați 8 jumătăți în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate de amestec de cârnați și 1/4 cană de ceapă verde tocată. Repetați straturile.
Se presară cu 3/4 cană brânză Cheddar ascuțită mărunțită.
Coaceți 40 de minute sau până la aur.