Custard cu frisca si mure
Custard cu frișcă și mure este un vegetarian desert. O porție conține 343 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mure, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Mary Ann cu cremă de căpșuni cu frișcă, pentru mure în cremă de vanilie, și Tartă Ganache De Mentă Bătută Cu Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță grea, care nu este pusă la foc; bateți gălbenușurile de ou și bateți în aproximativ 1/3 cană de lapte. Se pune la foc mediu și se amestecă treptat laptele rămas, amestecând constant până se îngroașă — Rețeta originală a spus 5 până la 7 minute, dar a mea s-a îngroșat în aproximativ 3, deoarece era o jumătate de lot.
Bateți în vanilie și unt. Împărțiți uniform între 2 sau 3 pahare de vin; rece. Acoperiți și răciți 2 ore sau până când sunt gata de servit.Înainte de servire, bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri moi.
Se întinde peste cremă. Se acoperă cu mure proaspete.