Cuscusul Kale al lui Kate
Cuscusul Kale al lui Kate necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 540 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fasole cannellini, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Varză Cu Cuscus, Brânză Kale Și Cuscus, și Conopidă crudă "cuscus" cu varză și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și untul la fiert într-o cratiță; se ia de pe foc.
Adăugați cuscusul și amestecați bine. Acoperiți cratița și lăsați cuscusul să stea până când apa este absorbită, aproximativ 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați fasolea cannellini, varza și usturoiul în uleiul fierbinte până când varza este ofilită, 5 până la 10 minute.
Se amestecă amestecul de kale în cuscus; pliați în migdale.
Puneți amestecul de cuscus în 4 boluri de servire; se acoperă cu parmezan. Condimentează cu sare și piper negru.